Praktisk Info
Skolepenger

Skoleavgiften er på 15 850,- (7 500,- hvert semester + 850,-* i adm.gebyr). I tillegg er det en obligatorisk skoletur til utlandet som koster ca. 16 000,-**
*Administrasjonsgebyret betales for å akseptere plassen, og vil ikke tilbakebetales dersom en senere frasier seg plassen sin.
**Vi forbeholder oss retten til å justere prisen for langturen med opptil 10%, ved for eksempel valutasvingninger eller andre uforutsette hendelser.

Lær mer!
Informasjon om Lånekassen

Tønsberg Bibelskole er godkjent som fulltidsstudium, du kan derfor søke om lån og stipend når du har fått elevplass. Se www.lanekassen.no for mer informasjon.

Lær mer!
Lokaliteter
Bibelskolen ligger sentralt til på brygga i Tønsberg. Huset vårt rommer både kino, kirke og bibelskole, i tillegg til Abraham kaffebar. Med tog eller bil bruker du i overkant av en time til Oslo, og Torp flyplass er bare 20 minutter unna.
Lær mer!
Bosted

Studentene må selv finne et sted å bo, vi anbefaler deg å være tidlig ute. Vi prøver å hjelpe de som har behov så ta gjerne kontakt med oss, da vi kan kjenne til ledige leiligheter eller hybler.

Lær mer!
Kan jeg ha deltidsjobb?
Bibelskolen er et fulltidsstudium med aktiviteter i helger og på kveldstid. Derfor anbefaler vi ikke at du har en deltidsjobb. Skulle du ha behov for å jobbe, ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne en løsning.
Lær mer!
Opptakskrav og søknad
Det forutsettes at søkeren kjenner til og aksepterer skolens målsetting og verdigrunnlag. Søker må ha fylt 18 år, det er ingen øvre aldersgrense (Det kan søkes om dispensasjon for søkere under 18 år). Søker må også beherske norsk skriftlig og muntlig.
Lær mer!
Internship
Vil du være med å bygge Tønsberg Bibelskole videre, er internship en mulighet for deg. Du må ha bakgrunn som bibelskoleelev fra en av samarbeidsskolene våre eller annen relevant erfaring. Som intern får du en av lærerne som mentor. Under kontinuerlig veiledning får du være med å forme et livsforvandlende år for det kullet som går på bibelskolen. Internship kombineres med videre studier eller jobb. Er du interessert?

Ta kontakt .